Australian Gold zonnebrand- en after-sun-producten

Australian Gold is al ruim 25 jaar wereldmarktleider en biedt een uitgebreide keuze aan zonnebank-, zonnebrand- en after-sun-producten. Australian Gold gebruikt innovatieve formules, waarbij een snelle en natuurlijke bruining en een uitstekende huidverzorging centraal staan. Er zijn speciale producten voor onder de thuiszonnebank en in de zonnestudio, voor strandvakanties en voor wintersportvakanties. En de allerbeste after-sun-producten zijn natuurlijk ook van Australian Gold.

 

 

Er zijn redenen genoeg om uw huid te verwennen met Australian Gold. Een droge huid reflecteert UV-licht waardoor u veel minder snel bruint. Bovendien is het verstandig om tijdens het zonnen uw huid altijd goed te beschermen en te verzorgen. Daarom adviseren wij u om tijdens het zonnen een goede lotion te gebruiken. Omdat we kiezen voor topkwaliteit vindt u bij Studio NoStress een uitgebreid assortiment Australian Gold sprays, crèmes en lotions.

Waarom Australian Gold?

  • u wordt sneller én donkerder bruin
  • u blijft langer bruin
  • houdt het het vochtgehalte van uw huid op peil
  • gaat fijne lijntjes en rimpels tegen
  • verbetert de kwaliteit van uw huid door hoogwaardige huidverzorgende ingrediënten
  • maar 15 ml per keer nodig voor de beste resultaten
  • gaat een droge huid tegen (die anders meer UV-licht reflecteert en zo de bruining oppervlakkig zou houden)

Tot 40% beter bruinen

Omdat Australian Gold uw huid optimaal verzorgt, bruint u veel sneller, krijgt u een donkerder kleur en blijft u ook langer bruin. Al met al is het bruiningsresultaat tot wel 40% beter. Zo heeft u veel meer plezier van uw kuur en hoeft u minder intensief te bruinen om het gewenste resultaat te breiken.

Optimale huidverzorging

Bijna alle Australian Gold zonneproducten zijn op basis van Aloë Vera en bevatten een substantieel percentage hoogwaardige ingrediënten die de huid verzorgen en beschermen.

Veel Australian Gold zonneproducten bevatten daarnaast o.a. vitamine A-C-E-F, Advanced Skincare Complex (bevordert de elasticiteit van de huid), CoQ10 (gaat lijntjes en rimpeltjes tegen), hennepzaadextract (hydraterende werking), UltraFirm (huidverstevigend) en CelluTox (gaat huidveroudering tegen).


 

Meer informatie of een afspraak maken?

U kunt bij Studio NoStress terecht van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur. De behandelingen zijn op afspraak. Als u graag meer informatie wilt of als u een afspraak wilt maken, loop dan gerust even binnen. U bent van harte welkom! Of neem per telefoon of per e-mail contact met ons op. Dat kan via onze contactpagina's (u vindt daar onze telefoonnummers en een formulier waarmee u direct een mailtje kunt sturen).