Natuurlijk epileren/ontharen met suikerpasta

Met deze nieuwe ontharingsmethode worden de haartjes verwijderd met de haargroeirichting méé in plaats van tegen de groeirichting in. Géén pijnlijke of allergische reacties meer bij het harsen van uw gezicht, oksels of benen. De natuurlijkste, meest effectieve en zachtste ontharingsmethode ooit!

 

 

Wij bieden u graag deze nieuwe en unieke suiker-ontharingsmethode aan. Suikerpasta kleeft niet aan de huid en verwijdert alleen de dode huidcellen. Dat resulteert in een zijdezachte huid voor een lange tijd.

De suikerpasta wordt met de handen op de huid aangebracht en ingemasseerd, tegen de richting van de haargroei in. De pasta is op lichaamstemperatuur, veilig voor elk lichaamsgebied en voor kleine spatadertjes. Kans op verbranding is uitgesloten.

Met deze methode kan meermaals over dezelfde plaatsen gegaan worden, waarbij de pasta binnendringt in de haarschacht om zo ook korte en stugge haren te omvatten en te verwijderen. Het is zelfs mogelijk om met deze techniek korte haren te verwijderen met een lengte van slechts 1 à 2 mm. Ook ingegroeide haren kunnen we met de pasta verwijderen. We kunnen dus ontharen in de groeifase van het haar, waardoor de regeneratieperiode van het haar veel langer is.

Het is ook volkomen veilig om deze behandeling uit te voeren op droog, jeukend eczeem en bij droge psoriasis.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

U kunt bij Studio NoStress terecht van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur.
Als u graag meer informatie wilt of als u een afspraak wilt maken, loop dan gerust even binnen.
U bent van harte welkom!

U kunt natuurlijk ook per telefoon of per e-mail contact opnemen: op onze contactpagina's vindt u onze telefoonnummers en een e-mailformulier om ons rechtstreeks een mailtje te sturen.

Meldt u zich meteen even aan voor onze Studio NoStress Nieuwsbrief?